top of page
Norvolk Scheveningen huisstijl
Norvolk Scheveningen huisstijl

Cremolata met pasta en zalm!

Ja ja ik weet het jullie hebben me gemist! Ik ben druk druk maar wel lekker bezig. Zoals vele van jullie weten heb ik mijn kindje Carla’s Conditorie verkocht.

Ja brut, maar ik weet wel aan wie en die gaan het lekker afstoffen.

En er met een nieuwe frisse kijk mee aan de slag vanaf 1 juli.

Ik ben gewoon een starter, dat vind ik leuk en daar zit m’n kracht. En lekkere koek taart en eten zijn de dingen waar ik graag mee bezig ben.

Laatst hadden we eters en ik hou er niet van om te lang in de keuken te staan dus had ik dit gerecht goed voorbereid.

Nodig:

Verse pasta voor 4 personen.

Winterwortels 500 gram

Peterselie

Knoflook

Boter

Citroen

Olijfolie

Wat Thai chili

En wat Italiaanse kruiden.

8 plakjes Parma

Kabeljauw

Zalm

Snij de wortel alsof je hem punterslijpt!

Rasp schil van gewassen citroen hak peterselie en knoflook, doe dit met het sap van citroen in schaal.

Neem stukje zalm en kabeljauw en rol dit in de Parma ham

Zet alles even weg! Zet oven aan zodra gasten er zijn. 220 graden.

Hussel de winterwortel met scheutje olie thaichili en Italiaanse kruiden en leg ze op een papier beklede bakplaat. Strooi wat grof zeezout erop en bak in ca. 20 gaar.

LET OP!

De laatste 12 minuten leg je de visrolletje op de bak plaat en bak deze ook gaar.

Zet pan met water op en kook de pasta.

Haal de geroosterde winter wortel uit de oven en hussel deze met een klontje boter door het citroen mengsel in de schaal.

Leg de pasta op een bord en daar de winterwortel cremolata op en het stukje vis.

En smullen maar!

Comments


bottom of page